Amb aquesta entrada us volem a donar a conèixer diferents recursos web on podeu cercar, consultar i baixar arxius d’àudio. Hi podreu trobar tant efectes de so com cançons que podreu emprar pels vostres projectes, sempre tenint en compte la llicència sota la qual estiguin registrats.

Pel que fa als efectes de so us deixam tres enllaços, que corresponen a diferents webs on podreu cercar per categories tot tipus de sons: ambientals, naturals, d’ horror, humans, de ciència ficció, etc. Una font inacabable d’efectes que podreu escoltar, davallar i emprar en els termes indicats en cada cas. A més, alguna d’elles ens permet registrar-mos i pujar els nostres propis efectes.

https://www.findsounds.com/

https://freesound.org/

https://www.soundeffectsplus.com/

La següent pàgina que us volem mostrar és Free Music Archive. Aquesta ens ha semblat prou interessant per compartir-la amb vosaltres ja que és un arxiu musical de peces musicals i grups de música, on podeu escoltar i descarregar  cançons d’intèrprets de tot el món i d’una gran varietat d’estils. A més, com a artistes, us podeu donar d’alta i penjar les vostres cançons per donar-les a conèixer. Totes les obres incloses a aquesta pàgina tenen la particularitat d’estar registrades sota una llicència Creative Commons, indicant en cada cas què podem fer i com ho hem de fer amb cada cançó.

https://freemusicarchive.org/static

 

Si teniu més dubtes podeu posau-vos en contacte amb Tolo  al 609848037