Després d’unes setmanes, tornem a recuperar la secció de videos de Soy Matt.

Fa poc, ens va donar uns consells genials dirigits als usuaris de Twitch, per a poder millorar els streams amb streamloots, i en aquesta ocasió ens presenta una nova manera de fer-ho, amb Dixper.

Però… què és Dixper? Idò es tracta d’un sistema per establir connexions directes entre els streamers i els seus seguidors i jugadors, fent-ho d’una manera divertida i totalment immediata, és a dir, en temps real.

El sistema per aconseguir aquestes interaccions és mitjançant cartes que contenen accions que ha de realitzar l’streamer segons el que li hagi indicat la persona que està a l’altra banda de la pantalla.

En aquest nou videotutorial, en Matt us explica d’una manera molt gràfica i molt visual : aprendrem com es descarrega l’aplicació, i alguns aspectes bàsics de la seva configuració: configuració de cartes, del texte que hi pots incloure… una mica de tot.

Si us han quedat dubtes de com es fa, ens ho podeu fer arribar directament deixant-nos un comentari a aquest mateix post, o enviant-nos un missatge al 638 429 147 amb els vostres dubtes, que farem arribar a en Matt el més aviat possible!