El mes passat es va dur a terme la segona edició de l’esdeveniment de ball Inkigayo. Com alguns sabreu, aquest esdeveniment estava programat per als dies 14, 21, 28 d’agost i 3 de setembre. Per desgràciai a causa de l’actualització de restriccions i noves mesures de prevenció des del 28 d’agost, només vàrem poder gaudir de l’Inkigayo dos dels quatre dies en què s’havia previst. Sigui com sigui, l’esdeveniment va estar ple d’il·lusió i entusiasme, tant per part de les organitzadores, com dels grups que hi actuaven i, fins i tot alguns, hi debutaven. 

El 14 d’agost, el públic va poder gaudir de les actuacions de Patata ballant View de SHINEE – , Eternal Wings –ballant Black or White de Dreamcatcher i Majhiras amb el seu ball de Bollywood; del random i karaoke K-pop; del photocall “memero” fet a mà per les organitzadoresamb el sorteig que va poder dur-se a terme gràcies al patrocini de les botigues frikis de Palma: Kaito Shop, The Good friki i Neko neko. 

El 21 d’agost, un altre públic diferent va poder gaudir del debut del grup de ball Rain –ballant How you like that de Blackpink -, l’actuació sorpresa del grup Your Half i del grup organitzador Secret Recall. En aquesta ocasió també comptàrem amb el photocall, el Random, el Karaoke, i amb el sorteig en el qual Marga (del grup de ball Kaos) va ser l’afortunada que va guanyar un coixí i una bossa de tela de BTS. 

Com s’ha comentat a principi del post, l’esdeveniment no ha pogut concloure de la manera planejada. Per això, volem donar les gràcies per la seva infinita paciència i comprensió als grups i al públic que no varen poder participar els dos darrers dies de l’esdeveniment, i esperam poder reprendre’l quan sigui possible. 

Aquí us en deixam algunes imatges  

 

Gràcies a tots i totes per la vostra participació i dedicació en aquest esdeveniment. 

 

Dinamitzadora Art en moviment