Avui us presentam n’Álvaro Barrera. Ell és un jove de 21 anys que té una gran passió per la música. No es tanca en cap estil musical i és capaç d’escoltar des del flamenc més pur al metal més extrem. En aquest post ens parlarà d’un disc que va marcar molt el seu gust musical 

Desde siempre a través de mi familia escuchaba flamenco, pop y algo de rock. Cuándo tenía siete u ocho años, un monitor del Club d’Esplai me puso No Turning Back (del grupo Stratovarius) pero sin decirme de qué grupo era. Esa canción se me quedó grabada por la melodía y la voz maravillosa de Kotipelto. Me gustó muchísimo, y a los once años, cuando tuve Internet propio estuve buscando por géneros musicales y por fin encontré el disco Destiny (1998). Actualmente es uno de los discos que más me gustan y que definen uno de mis grandes géneros favoritos: el power metal. 

https://www.youtube.com/watch?v=rlbAq5cJeA0 

Com heu vist, compartir els vostres gusts musicals a través del nostre web és molt senzill. Si us interessa fer-ho, podeu escriure un whatsapp al 609 848 037 i us explicaré com fer-ho. Salut i música!