Fa algunes setmanes vàrem convidar tres joves músiques al podcast del servei perquè ens parlassin de la seva trajectòria, de les seves referents i de la seva visió de la música. A més, volíem que na Gemma, na Nerea i n’Andrea ens explicassin quin seria el seu paper en l’activitat que havíem de dur  a terme el passat 14 de març, la qual estava emmarcada en els diferents actes organitzats per l’Ajuntament de Palma amb motiu de la celebració del 8M. 

Tot i així, com ja sabreu dies abans de l’esdeveniment  Espais Joves va haver de suspendre tota la seva activitat presencial seguint les indicacions institucionals adreçades a minimitzar el risc relatiu a l’expansió del  Covid-19. Per aquest motiu es varen haver de suspendre les actuacions de les protagonistes del podcast. 

Des d’Espais Joves, però, consideram que el que vàrem estar parlant amb aquestes tres músiques és prou interessant com per a compartir-ho amb vosaltres. Per això us deixam aquest enllaç on podeu escoltar el programa que recull l’entrevista que vàrem tenir l’oportunitat de fer a na Nerea i n’Andrea, de Divatrix, i a na Gemma Botella. Moltes gràcies a les tres!