El concurs de música Pop-Rock 2024, organitzat per l’Ajuntament de Palma, té com a objectiu premiar les propostes innovadores i de qualitat dels grups de música de les Illes Balears.   

POP ROCK PALMA 2024

El concurs compta amb una fase de preselecció, una de semifinals i una final. Per a participar-hi, entre d’altres requisits,  és important comptar amb dos temes originals, així com amb un repertori d’un mínim de 25 minuts per a poder actuar en directe.    

D’entre totes les propostes presentades, se’n seleccionaran tres, que seran premiades amb la remuneració de la seva actuació en la fase final, així com amb altres actuacions, també remunerades, en diferents esdeveniments de l’agenda musical de Palma.   

Des d’Espais Joves us volem animar a presentar la vostra proposta a aquest concurs, el qual suposa una bona oportunitat per a donar-vos a conèixer. Si decidiu fer-ho, no deixeu de consultar-ne les Bases, on s’especifica amb detall tota la informació quant a requisits, fases del procés, etc.   

Teniu en compte que podeu presentar la vostra proposta fins al dia 16 de juliol, i que, si necessitau ajuda per a fer-ho, podeu contactar amb nosaltres i estarem encantats de donar-vos una mà!  

 

BASES POP ROCK 2024

 

Salut i música!