Com cada mes de juliol, des de fa sis anys, l’Espai Jove Litoral es tornarà a vestir d’estiu per a l’edició anual de la Summer Party.   

 

SUMMERPARTY

Enguany comptam amb la col·laboració de més de 20 joves, que hi han volgut aportar les seves idees i ganes per a crear una experiència estiuenca i refrescant, que promet ser molt divertida.  

  

Aquesta activitat, que ja és una cita ineludible en el calendari d’aquest Espai, reunirà les actuacions d’una vintena de grups de joves, que ens oferiran música i ball en directe, performances, tallers i altres activitats, com el ja habitual karaoke. Així, podrem gaudir de la mostra artística de Nebula, Ylive, Eternia, Paula, Sub Unidad de Mulnabi, Liené, W!cked, Azalea, Nana, Kittidolls, Wave, Æry, Naevis, Wisteria, Ruby Anastasia, Final Waves, Makore, Nehuen, Briyid Lored, One More i Saik 

  

L’edició 2024 de la Summer Party tindrà lloc el dissabte 20 de juliol a partir de les 17 h. Te la perdràs? No deixis passar l’oportunitat de visitar l’Espai Jove Litoral i de gaudir de la sisena edició d’un horabaixa molt especial.   

  

Pots emplenar la teva inscripció en el següent enllaç:  

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ