Miracles es forma l’estiu de 2018 quan na Paula (veu), en Domi (teclat) i na Marina (guitarra) comencen a assajar en format acústic. Al cap de poc temps decideixen ampliar la banda amb l’objectiu de fer concerts incorporant a la formació en Yaco (bateria). El grup comença a incorporar al seu repertori cançons i arranjaments més complexos, cosa que els fa sentir la necessitat d’afegir un baixista al grup. Així, en Carlos s’afegeix a Miracles i es completa la formació.

El grup es diu Miracles en referència a una cançó de Coldplay. Això es deu al fet que quan na Marina es va plantejar formar el grup el seu referent principal era aquesta banda britànica. Amb aquest nom Miracles vol fer un homenatge a Coldplay i tenir-los sempre presents a l’hora de fer música.

El passat 9 de març el grup va dur a terme el seu primer concert en el marc de l’activitat Dones Visibles organitzada per Espais Joves. Els i les joves de Miracles fan una bona valoració del concert, tot i algunes petites errades i l’afonia de na Paula. El públic va estar molt animat i el grup va defensar amb èxit un repertori format per temes propis i algunes versions.

De cara al futur Miracles pretenen seguir component per a poder enregistrar les seves cançons i donar-les a conèixer al públic a través de Spotify i altres plataformes virtuals. A més, es mostren molt motivats a actuar en directe, i fins i tot poder organitzar una petita gira per tota l’illa per a donar-se a conèixer.

Perquè pugueu conèixer millor el grup i el seu estil, hem demanat als diferents components que ens anomenin tres de les seves principals influències musicals:

Marina: Ed Sheeran, Leiva i Declan Mckenna.

Paula: Sofia Ellar, Shawn Mendes i Billie Eilish.

Yaco: simplement m’agrada la música, poder tocar i poder crear. M’agraden tots els estils llevat del reggaeton.

Domi: Pablo López, Phil Collins i Adel Tawil.

Carlos: Henrik Linder, Jacob Umansky i Hadrien Feraud.