Ja torna a ser aquí!

Després d’un temps sense poder gaudir d’aquest concurs musical i per a augmentar l’accés a la cultura i dotar la ciutat de més espais musicals, l’Ajuntament de Palma recupera el Concurs Pop-Rock 2020. 

En aquesta ocasió, el Concurs pretén adaptar-se als temps que corren en diversos sentits. 

D’una banda, s’han creat tres categories; Metal-punk, on s’han englobat els estils heavy, rock, death i thrash, entre d’altres; Música Urbana, amb hip hop, trap, reggae o funk, i Pop-Rock, que compta amb els estils experimental, psicodèlia i instrumental. 

De l’altra, ateses les actuals condicions de confinament s’ha decidit ampliar el període d’inscripció, que en principi, estava previst entre el 2 i el 31 del present mes de març. Així ho explica l’organització del concert al web de l’Ajuntament: 

“Davant la situació derivada del Covid-19 i per tal de facilitar al màxim la participació de totes les persones interessades, s’amplia el termini d’inscripcions per al Concurs Pop Rock 2020. Les inscripcions restaran obertes mentre duri l’estat d’alarma i s’ampliaran fins a 15 dies més una vegada acabades les restriccions actuals. D’aquesta manera es facilitarà que totes aquelles persones que no hagin pogut enregistrar les seves cançons, vídeos o preparar la documentació corresponent ho puguin fer posteriorment a l’aixecament de l’estat d’alarma. De la mateixa manera, tots aquells grups i solistes que ja s’han inscrit podran aportar més material si així ho desitgen”.

Per a poder-hi participar, ja sigueu bandes o solistes, heu de complir els següents requisits: 

  • Tenir com a mínim 16 anys (els menors hauran de presentar també un permís firmat pels seus tutors). 
  • Tenir el lloc de residència a les Illes Balears (a les bandes basta que li tingui un dels integrants). 

Tots els participants hauran de presentar dues cançons originals en lletra i música que no siguin més llargues de sis minuts. 

Cal destacar que l’organització del Concurs posarà a disposició dels participants un equip de so, backline, il·luminació, un tècnic i una bateria. Tots els altres instruments i/o accessoris els haureu de dur vosaltres mateixos. 

Si teniu una banda o tocau en solitari i vos voleu fer sentir, no dubteu a presentar-vos al Pop-Rock Palma 2020. El concurs compta amb importants premis econòmics tant per als i/o les guanyadores com per als i/o les finalistes. 

Si voleu més informació clicau aquí. En aquesta mateixa adreça podreu veure les bases i els annexos. 

 

Dinamitzador música i so