El passat 6 d’abril, l’Espai Jove Migjorn es va convertir en l’epicentre d’una experiència musical única amb l’esdeveniment de Música Space Rock. Aquesta activitat, que va atreure més d’un centenar d’assistents entusiastes de la música, va oferir una amalgama de sons còsmics i activitats creatives. 

Aquesta activitat ha estat una iniciativa del grup de música Makore, al qual s’han unit els grups Kansad, The Final Waves i Zyte, que des del mes de febrer s’han encarregat d’elegir la temàtica i les activitats que es realitzarien durant l’esdeveniment, i preparar la decoració. També durant el mes de març s’han fet tallers de marxandatge perquè els joves dels diferents grups preparassin tot el material de la zona corresponent. 

El primer dissabte d’abril, deu grups de música i solistes es varen reunir per delectar el públic amb diversos gèneres musicals, des del rap i el rock fins al metal i el pop. Però la música no va ser l’única protagonista: els joves artistes presents a l’esdeveniment varen oferir una zona de marxandatge gratuït que incloïa xapes, adhesius i un minipòster firmat per tots ells, tot dissenyat amb una estètica espacial que complementava perfectament la temàtica del festival. 

A més, els assistents varen tenir l’oportunitat de participar en un taller de tapes amb temàtica espacial, on varen poder crear i tastar delicioses mossegades dolces i salades, inspirades en el cosmos i per a tots els gusts. I per a apagar la set, una zona de mocktails amb un toc còsmic.