El Migjorn Rock neix de la demanda de na Raquel, una jove que forma part del grup Nippon Time a la qual li feia ganes organitzar un esdeveniment amb la música rock com a reclam principal. Des del primer moment es va voler partir del format dels grans festivals musicals, i per això es va optar per organitzar un concert en directe acompanyat amb diverses activitats lúdiques.

Des de la primera reunió de na Raquel amb el dinamitzador de Música i So i la dinamitzadora de Ludoteca fins al dia de l’activitat han passat dos mesos. En aquest temps,  un equip format per 19 joves, amb el suport del servei, ha pogut programar el Migjorn Rock alhora que ha après quins són els aspectes principals que s’han de tenir en compte a l’hora d’organitzar un concert.

El passat divendres 26 de juliol va ser el dia on el públic va poder gaudir del Migjorn Rock. Aquest es va dur a terme a l’Espai Jove Migjorn i va comptar amb els tallers de còctels 0.0 i de xapes, amb les partides de Guitar Hero dinamitzades per en Dani i amb les actuacions en directe dels grups Six Doors (Rock), Black Luck (Thrashed Death) i Prayers Of Nobody (Punk metal) . A més, es va comptar amb la col·laboració de na Margarita per a presentar els concerts i de n’Álvaro, que va donar suport en el muntatge i el desmuntatge de l’equip de so. Tot l’esdeveniment va ser captat en imatges a través de les fotografies de na Nieves, en Luís i el fotògraf de l’escena musical mallorquina Tuco Martin. També volem destacar la col·laboració d’en Mangel, que es va encarregar de dissenyar el logotip del festival.

Des d’Espais Joves estam contents de dir que el Migjorn Rock va ser tot un èxit de participació. Hi assistiren més de 120 joves que pogueren gaudir tant dels concerts com de la resta d’activitats. Ens acomiadam agraint la gran implicació de les 19 persones que han fet realitat, amb les seves ganes i energies,  aquest esdeveniment.