Ens ho heu demanat i així ho hem fet; arriba una vegada més el torneig de jocs de taula.

Vivim en un món en què les noves tecnologies i Internet acaparen tot allò que ens envolta, fins i tot han canviat les maneres de relacionar-nos entre nosaltres.

Les xarxes socials i les noves tecnologies ens donen un bon grapat de possibilitats a l’hora de conèixer gent amb qui compartim centres d’interès, a divertir-nos amb il·lustracions, memes, gifs, vídeos… i també amb els jocs digitals.

Però només són eines que complementen el face to face, i no ho deim nosaltres, ens ho heu fet saber vosaltres amb el vostre interès i demandes d’iniciatives, activitats i esdeveniments presencials com és el cas de l’IronGamer.

Ja no és la primera, ni la segona, ni la tercera… Us presentam la 5a edició de l’IronGamer, un torneig de jocs de taula.

No ho podríem dur a terme sense la col·laboració especial de Julio Espejo, col·laborador d’altres edicions de l’IronGamer i activitats de rol en viu i rol de taula.

El torneig es durà a terme el pròxim divendres 31 de maig a les 18  h a l’Espai Jove Llevant, encara que demanam que hi acudiu a les 17.30 h per a poder ser puntuals a l’hora de començament establerta del torneig.

 

T’hi animes?

Com sempre l’activitat és totalment gratuïta però per a poder organitzar amb èxit el torneig cal que faceu inscripció prèvia.

 

Com?

Enviant whatsapp a na Laura, la dinamitzadora de Ludoteca al 638 429 147, o un correu electrònic a ludoteca@espaisjoves.cat

 

Benvinguts a la l’#IronGamer5!