Al servei d’Espais Joves de l’Ajuntament de Palma, entre d’altres accions, donam suport a les iniciatives que els joves ens plantegen: suport tècnic, metodològic i motivacional per tal que puguin aconseguir dur-les a terme.

És per aquest motiu que consideram important tenir algunes persones de referència en les quals poder inspirar-se, ja que pot ser de gran ajuda per a tots ells. Aquests referents poden ser una guia per a veure quin és el camí per a arribar a aconseguir els seus objectius.

Amb aquest objectiu, el pròxim dimecres 5 de juny a l’Espai Jove Llevant, a les 19 h, farem una trobada amb na Laura Gost i en Jaume Carrió. Ambdós són coneguts a l’illa i a fora per haver guanyat un Goya al millor curtmetratge d’animació el 2018. Són molts altres els reconeixements. Na Laura també és una gran referent avui en dia, ja que en poc temps ha aparegut una segona edició del seu llibre, La cosina gran, un èxit de vendes i el llibre més venut en català aquest passat Sant Jordi.


Si t’agradaria conèixer més coses sobre ells i tota la seva feina, o simplement els tens com un referent a seguir, no dubtis a venir. En aquesta trobada podràs demanar-los tot allò que volies saber sobre el curtmetratge i les seves trajectòries personals.


Per a més informació o reserva de places (limitades), teniu els següents contactes.


Joan Miquel Cañellas 626 455 215 creacioartistica@espaisjoves.cat
Marga Llabrés 638 460 184 artsesceniques@espaisjoves.cat