El passat 26 de setembre, Espais Joves va estrenar el seu primer programa de Youtube. Una proposta molt innovadora, sorgida de tot l’equip de monitors i dinamitzadors dels Espais Joves i que al final té per objectiu que les temàtiques del programa siguin vostres, dels joves que dia a dia participeu de la vida del servei.

Des de la línia de Ludoteca ja hem pogut comptar amb la vostra col·laboració i implicació com a creadores i creadors de contingut. Aquestes setmanes hem anat preparant una sèrie de videos promocionals per a donar a conèixer i convidar a participar als joves que així ho volgueu, a l’esdeveniment de Halloween de Ludoteca “Noches de Terror”; és a dir, les partides de Rol que varem preparar pels dies 29, 30 i 31 d’octubre.

Xisco Gutiérrez, I.J. García i Carlos Olivas, els tres directors de joc, van gravar-se en vídeo per donar a conèixer les seves partides i animar a tothom a reservar la seva plaça.

Dissabte 24, al cinquè programa d’Espai Exterior, hi podreu trobar aquesta secció de Ludoteca.

I a tu? t’agradaria col·laborar en alguna de les seccions del nostre programa o dissenyar la teva pròpia ? Creus que estaria bé una secció per a recomanar jocs de Rol? O potser sobre videojocs de totes les èpoques?

Si tens idees sobre alguna secció que podria esser interessant incloure al programa, i et fa ganes liderar-la no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i posarem en marxa la teva proposta!