Na Laura és una al·lota de l’illa de 25 anys, amb una trajectòria professional a l’alça aquests darrers anys: des de guanyar un Goya i ser premiada en molts d’altres certàmens, ha passat a ser l’escriptora de la novel·la contemporània La cosina gran. Es tracta de la seva primera obra narrativa que publica en format físic, va ser tot un èxit de vendes el passat Sant Jordi i va arribar a la segona edició el passat mes de maig.


Molts joves heu demanat com és el procés per a escriure un llibre: d’on sorgeixen les idees per a crear històries, quant de temps es triga, si aquella història ha de tenir més pàgines o són suficients, quant de temps has de dedicar a cada escena o, fins i tot, com s’assabenta un mateix que ha arribat l’hora d’escriure un llibre. I, el més important: què he de fer per a què em publiquin l’obra? O més ben dit: on puc dirigir-me una vegada escrita?


Per aquest motiu, des del servei de Joventut dels Espais Joves donam suport a aquest tipus d’iniciatives que les i els joves aconseguiu amb el vostre esforç.
De tot això, us convidam a parlar-ne amb l’autora de La cosina gran, Laura Gost, el pròxim divendres 14 a l’Espai Jove Llevant (carrer de Pere d’Alcántara Penya, 10) a partir de les 19 h.


Recordau que les places són limitades i cal inscripció prèvia a:
Joan Miquel Cañellas, 626 455 215, creacioartistica@espaisjoves.cat
Marga Llabrés, 638 460 184, artsesceniques@espaisjoves.cat