T’agrada la costura? A l’ Espai Jove de Llevant tenim un espai temàtic especialitzat per a poder fer les teves creacions més originals amb materials, màquines de cosir, llanes, agulles de teixir i altres materials imprescindibles en el món de la costura.

Per si no ho sabies la costura té molts beneficis en la teva vida diària:

  • Estimula la creativitat: noves idees i projectes. Una àmplia gamma de possibilitats en cadascuna de les labors que es poden realitzar.
  • Ajuda a controlar les emocions i millorar l’autoestima: relaxa, produeix sensació de benestar, disminueix l’ansietat i l’estrès, alhora que permet l’expressió d’emocions positives.
  • Fomenta els aspectes cognitius: millora la concentració, la memòria, l’atenció, el càlcul, la percepció espacial i les funcions executives.

Però si ajuntam la costura amb el reciclatge té molts més beneficis. Si tens curiositat, aquí tens un post, on ja vàrem explicar els beneficis del reciclatge tèxtil:

DONA UNA SEGONA VIDA A LA TEVA ROBA

T’animes a fer reciclatge tèxtil creatiu tu també?

Vols donar una segona vida a la teva roba i no saps com? O no tens els materials necessaris per a personalitzar o recuperar aquests teixits que tant t’agraden? T’oferim un taller 3R de costura amb material reciclat, dia 17 a les 17:30h en el Espai Jove de Llevant. Aprofitant que és el dia internacional del reciclatge, és un bon moment per a reflexionar sobre la importància que té tornar a donar vida a aquells materials que estan oblidats, per a contribuir a un desenvolupament sostenible i protegir el medi ambient.

No t’ho perdis!!! anima’t a crear els teus propis outfits en aquest taller de reciclatge tèxtil tan creatiu.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

I recorda REUTILITZA, REDUEIX I RECICLA