El 25 de maig se celebra el Dia de l’Orgull Friqui, una data que posa de manifest la passió per la cultura geek, nerd o friqui. Aquest dia permet als aficionats als còmics, als videojocs, a la ciència-ficció, l’anime o el manga expressar lliurement els seus gustos i compartir-los amb altres.

Per aquest motiu i com cada any, amb ocasió del Dia d’Star Wars (4 de maig), el Dia de l’Orgull Friqui (25 de maig) i el Dia del Joc (28 de maig), des d’Espais Joves oferim una varietat d’activitats de diferents àmbits del món friqui, els jocs de rol i la cultura asiàtica, amb l’objectiu de facilitar un espai perquè la comunitat friqui de l’illa pugui expressar-se i tenir un punt de trobada, amb diferents activitats dirigides:

  • Partides de rol “Dados y desaventuras, viajes por Toril” els dies 4 i 25 a l’Espai Jove Llevant a les 17.30 h
  • Podcast “Parlem de manga” de la mà del Club Mokuyobi, dia 4 a les 18 h a través del Twitch d’Espais Joves
  • Taller de creació de darumas, dia 8 a les 17.30 h a l’Espai Jove Llevant
  • Partides de rol d’iniciació a “Vampiro La Mascarada” els dies 11 i 25 a les 11.30 h a l’Espai Jove Llevant
  • Tallers de cuina friqui i asiàtica els dies 24 de maig a l’EJ Litoral i divendres 31 a l’Espai Jove Tramuntana
  • Espai de joc durant la darrera setmana del mes, on us ensenyam a jugar a “Pollo VS Perrito”, cada dia en un centre diferent (consulta els dies aquí).

Per a acabar, no us podeu perdre una diada plena d’activitats relacionades amb aquesta temàtica: el May Be Freak. L’activitat tindrà lloc dissabte 18 a l’Espai Jove Llevant. En teniu tota la informació aquí.

Que la força us acompanyi en la vostra pròxima aventura i que els daus sempre caiguin al vostre favor. Fins a la pròxima incursió en l’univers friqui. Ens veurem per l’Espai! 🚀🎲