La recomanació d’aquesta setmana pretén fer visible un recurs que ens ha semblat força interessant. En una època tan globalitzada com la nostra que s’ha vist, a més a més, incrementada amb la situació de pandèmia que ens ha tocat viure, cal discernir la gran quantitat d’informació que arriba a les nostres mans.

És per aquest motiu, entre d’altres, que necessitem de recursos LGTBI fiables on la informació de qualitat estigui per damunt el sensacionalisme i les informacions ambigües.

D’entre tot el contingut que podreu trobar al web “Madrid orgullo” (https://www.madridorgullo.com/) hem posat el nostre ull clínic en la secció de cultura on destaquem dues seccions transformades en festivals reivindicatius respectuosos i clarament incitadors a la participació de la gent.

Parlem de “La Culta”(https://www.madridorgullo.com/cultura/laculta) que, segons ens descriu l’equip organitzador d’aquest web és: Un “Festival d’Art social de FELGTB, va néixer per a cobrir i aprofitar un context, l’Orgull, al costat d’una necessitat del moviment LGTB d’expressar una manera de sentir i viure a través de l’art”. I també de “La oculta”(https://www.madridorgullo.com/cultura/laoculta), d’aquesta darrera destaca que: “Neix com un espai alternatiu en el qual la combinació d’activisme, reivindicació, cultura i art es converteixen en una oferta diversa en la qual prevalen les propostes que posen en valor la riquesa dels creadorxs LGTBI així com el discurs i el pensament queer”.

Així doncs, no solament us convidem a pegar una ullada a les diferents seccions d’aquesta web que us estem recomanant sinó que també us convidem a compartir amb nosaltres altres recursos d’aquest estil per poder així visibilitzar aquells bons raconets dins la Xarxa. Ja ho sabeu, compartiu amb nosaltres la vostra experiència i saviesa etiquetant a @espaisjovespalma.

Dinamitzador Diversitat