Acabem aquest mes d’octubre, el nostre octubre TRANS i, en aquesta ocasió substituirem la recomanació per una reflexió en clau TRANS, que ens convidi a donar valor a la diversitat afectivosexuals de les persones i a la llibertat de tothom per cercar la seva identitat pròpia.

Com hem vist i llegit a les diferents recomanacions d’aquest mes d’octubre, el col·lectiu TRANS és un dels col·lectius més castigats, represaliats i inivisibilitzats de la nostra societat. És feina i tasca de totes i tots lluitar per tractar d’erradicar totes les situacions de desigualtat al nostre entorn.

És també molt populista posar-se del costat “TRANS” per pensar que pot ser ara està de moda, queda modern dir que donem suport al col·lectiu però fer-ho amb la boca petita i pensant en donar-los-hi suport, però des d’enfora. No és feina nostra triar qui si ni qui no, deixem a les persones ser felices amb elles mateixes, mos ha de donar igual si les persones són travesti, gai, lesbiana o transsexual o allò que els hi faci sentir-se elles i ells mateixos.

Visibilitzem, donem sentit a les coses per allò que ens acaba movent a totes i tots, la recerca de la felicitat pròpia i de la de les persones que ens rodegen, aquelles a qui afirmem estimar. Anem a fer-ho plegades i plegats perquè, com és ben sabut, la unió fa la força i totes juntes arribarem a aconseguir una societat menys depenent de les etiquetes, més interessada en les coses importants, sobretot amb les condicions que ens toca viure avui dia. No perdeu de vista la web d’espais joves ni la vostra web de referència LGTBI i no dubteu en compartir amb nosaltres les vostres opinions, dubtes i/o suggeriments a traves de les xarxes etiquetant a @espaisjovespalma.

Dinamitzador Diversitat