Aquest mes de març se celebra el Dia Internacional de les Dones. Per aquest motiu des del servei d’Espais Joves de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palma volem visibilitzar la participació i el treball que realitzen les dones que col·laboren amb els serveis.

Per això el 9 de març celebrarem el Dia de la Dona als Espais Joves amb l’objectiu de visibilitzarles. Aquest esdeveniment es durà a terme a l’Espai Jove Migjorn (carrer de Pere Ripoll i Palou, 24, baixos) a partir de les 17.30 h. S’hi podrà gaudir de diferents activitats com concerts de musica, ball, jocs de rol i taula, exposicions, poesia, lectura dramatitzada, dibuix, murals i il·lustracions en viu, tot liderat per les dones joves que participen amb nosaltres.

Als Espais Joves pensam que el Dia de la Dona és tot l’any i per aquest motiu aprofitam aquestes dates per a mostrar a la resta dels ciutadans la feina, les creacions i tota la implicació que tenen les dones joves que participen als Espais Joves.

Hem volgut que hi hagués una representació de dones a les diferents línies amb les quals treballam: musica i so, arts escèniques, art en moviment, ludoteca, manualitats, radio i creació artística, demostrant així que les dones són presents a tots els àmbits de la cultura, l’oci i el temps lliure i fent visible la seva contribució.

A més, en tot moment les dinamitzadores i els dinamitzadors del servei et podran atendre i explicar els serveis i les activitats que duim a terme per als joves de 14 a 30 anys, de manera gratuïta i durant tot l’any.

Des d’aquí volem convidar tothom que vingui a veure les diferents expressions artístiques i a participar a les activitats o tallers, contribuint així a la visibilització de les dones.

 

Dinamitzadors de contacte:

Marga Llabrés 638 460 184 artsesceniques@espaisjoves.cat 

Joan Miquel Cañellas 626 455 215 creacioartistica@espaisjoves.cat