La recomanació d’avui porta en pantalla des del 2009. Des de la seva estrena “RuPaul Drag Race” s’ha convertit en un programa de culte i de referència. Amb les seves passarel·les inoblidables i més de 100 reines ens han mantingut atents a les pantalles durant més de 10 anys.

Cada nova temporada vaticina moments inoblidables pels i les protagonistes d’aquest reallity i genera una gran expectació a reu de l’univers televisiu. Amb l’anunci de cada nova temporada i la posterior estrena d’aquest show, Ru ens deixa en clar que seguirà amb el seu llegat i deixant el nom de la comunitat en lo més alt.

Amb tots aquests ingredients “RuPaul” se’ns presenta com una bona alternativa televisiva que ajuda a visibilitzar un col·lectiu, com ja sabem, estigmatitzat i vilipendiat al llarg dels anys i atraca la realitat d’aquest col·lectiu a tota la societat.

L’heu vista? Vos ha agradat? ens interessa sentir la vostra veu, podeu interactuar i participar amb nosaltres a través de les xarxes socials a @espaisjovespalma i seguir visitant la web lgtbi jove.

Dinamitzador Diversitat