Aquesta recomanació ens explica la partida d’un jove israelià d’un barri conservador de Tailàndia i el seu canvi de sexe amagat de la seva família disfressant la seva absència rere un any d’estudi a Anglaterra.  

The Good Son, dirigida i guionitzada per Shirly Berkovitz, és un documental on les pors del protagonista, Or, estan a flor de pell, sobretot en el moment de la seva tornada a casa. Volem destacar la transformació física i anímica d’Or, una al·lota que no està a gust amb el sexe que li varen assignar en el moment del seu naixement i que, amb la seva transformació, tot i la por de perdre la comprensió de la seva família, poc a poc va sentint-se dins el seu vertader cos i va demostrant la seva feminitat oculta fins aquell moment.  

Tot i que en alguns moments podem presagiar una més que segura desgràcia per a la nostra protagonista, acabam trobant un entorn més humà d’allò que podíem esperar en aquesta pel·lícula que no pretén denunciar cap situació, sinó mostrar el camí que molts i moltes transsexuals han de transitar per a poder experimentar amb felicitat la seva vida.  

Seguim optant per mostrar històries, per tractar de normalitzar les situacions així com venen ja que la vida de totes les persones hauria d’estar envoltada d’un ambient net de perjudicis on predomini la llibertat sexual, afectiva i personal de tothom, amb etiquetes, però sense estigmes. Seguim treballant per a fer el web més actual, més pròxim i necessari per a totes i tots vosaltres. No deixeu de seguir les novetats a espaionlinelgtbi.com i de compartir coses amb nosaltres a traves d’@espaisjovespalma 

Dinamitzador Diversitat