CUINA VEGANA – FLAN DE XIA
Creació Artística, Espai de cuina
0
Avui prepararem unes postres delicioses i sorprenents, aquesta setmana farem un flam de xia.
La xia és una llavor molt proteica i que a més conté un alt contingut de mucílags, cosa que donarà aquella textura gelatinosa al nostre flam.
Gràcies a les llavors de xia, són unes postres molt energètiques, molt acolorides i molt cruixents, de les quals gaudiràs molt.
Ingredients per a 2 persones:
1 tassó de beguda de civada
3 culleradetes de llavors de xia
1 culleradeta de canyella en pols
2 culleradeta de panses
1 culleradeta de nous capolades
1 grapadet de fruits vermells
1 cullerada de xarop d’arròs
Preparació:
- Introduïm en un recipient les 3 culleradetes de llavors de xia, la canyella en pols, les panses, les nous capolades i finalment hi afegim la beguda de civada.
- Ho remenam ben remenat i ho deixam reposar un parell d’hores dins la gelera perquè les llavors vagin donant-li aquella textura gelatinosa que cercam.
- Una vegada vegem que el flam ha agafat la textura tan típica del flam, el traurem de la gelera i el decorarem amb els nostres fruits vermells i el xarop d’arròs.
- Una vegada decorat, ja està llest per a menjar. Bon profit!