Elles son Nicoll, Mariana (TT), Inma, Ariadna i Maria Inés (Secret Recall) i enguany organitzen la segona edició de l’Inkigayo, un esdeveniment de ball que consisteix a “ser un idol per un dia”.

Els grups que hi actuen han de representar les actuacions dels seus idols (artistes de Kpop), imitant tant el seu vestuari com les coreografies o les presentacions del grup idol corresponent. Cada grup de ball pot repetir artistes o grups de Kpop, però no les cançons. Així, cada actuació serà única.  

Enguany hem limitat les actuacions a 12 grups, que es repartiran en diferents dies durant el mes d’agost i la primera setmana de setembre: a partir de dia 14 d’agost cada divendres podreu gaudir de l’Inkigayo, on no només trobareu les actuacions dels grups, sinó també us trobareu amb la discoteca-karaoke i el random Kpop que TT i Secret Recall tenen preparats.  

Els grups organitzadors juntament amb Espais Joves estem preparant l’esdeveniment per poder fer-ho amb tota la seguratat, estau pendents de la nostra web i XXSS per sabre més coses del Inkigayo!