Aquestes dates són ideals per a cuinar galetes i gaudir-ne en companyia… Te’n proposam aquesta versió saludable amb ingredients baixos en calories.

Ingredients:

  • 400 g de farina integral
  • 200 g de panela
  • 100 ml d’oli vegetal
  • 3 ous
  • 1 sobre de llevat
  • 1 cullerada petita de canyella
  • 1 cullerada petita de sucre de vainilla
  • bol de coco ratllat.

Passos:

  1. -Pas 1: Bateu l’oli i l’emplafona.
  2. -Pas 2: Bateu l’ou amb el sucre de vainilla i afegiu-ho a la mescla anterior.
  3. -Pas 3: Mesclau bé la farina, la canyella i el llevat.
  4. -Pas 4: Afegiu la mescla seca a la humida (a poc a poc, fins que en quedi una massa manipulable).
  5. -Pas 5: Embolicau la massa en paper film i ficau-ho a la gelera 30 min.
  6. -Pas 6: Esteneu una mica de farina en una superfície per a treballar la massa amb el corró i fer les galetes amb els motlos.
  7. -Pas 7: Preencalentiu el forn a 180°C… i posau-hi les galetes en una safata sobre paper de forn.
  8. -Pas 8: Amb un pinzell o una espàtula, untau les galetes amb ou i empolvorau amb el coco.
  9. -Pas 9: Al forn, entre 8-10min!
  10. -Pas 10: Preparau-ne una presentació al vostre gust… amb motius i colors nadalencs, i llest per a menjar!