Com haureu vist, entre els dies 6 i 18 de juliol s’ha celebrat el Migjorn Rock 2020. Tot i que enguany no ha estat possible organitzar un festival de música en directe, en aquesta segona edició no hem volgut deixar de banda l’objectiu amb què va néixer aquesta iniciativa: donar a conèixer grups i altres projectes musicals liderats per joves.

Amb aquest post volem agrair a totes i a tots els participants la seva dedicació i implicació en l’activitat.

En primer lloc hem de parlar de na Raquel Medina de Nippon Time. Sense ella el Migjorn Rock no hauria nascut l’any passat. A més, podem dir que ha participat en tot el procés de programació i desenvolupament del festival ajudant-nos a donar-li forma, a entrevistar els grups de música, a organitzar jocs, etc.

Volem continuar amb els i les joves que ens han acompanyat en els diferents jocs i dinàmiques dels quals heu pogut gaudir durant aquests dies: en Mel, en Matt, na Mika i na Nieves. Totes i tots ells ens han acostat a la música des d’un punt de vista lúdic i engrescador, i hem pogut constatar que hi ha moltes maneres de gaudir-ne més enllà de la seva interpretació. A més, Easy Robotics, de la mà de na Nieves, també hi ha col·laborat creant pues de guitarra del Migjorn Rock en 3D.

Un altre grup de persones que també s’han implicat a fons en aquesta iniciativa ha estat l’equip d’Espais Joves, especialment l’equip de monitors que ens han acompanyat en diverses dinàmiques musicals.

I per a acabar no podem deixar de fer referència als grups de música, els principals destinataris del Migjorn Rock. En total han estat 8 grups de música que han invertit creativitat, il·lusió i moltes hores a mostrar-nos a totes i a tots el seu talent. Hem pogut gaudir d’ entrevistes, vídeos, cançons, acústics, etc. I això en un format que, tot i haver fet possible el Migjorn Rock, no ha estat mancat de dificultats tècniques, moments de dubtes i d’un gran esforç per part de tothom. Moltes gràcies a Antonio Pujol, Six Doors, Resilience, Ataraxia, Juliet From Indiana, Terra i Sal, Tebals i Empty Way! Esperam que prest puguem gaudir de la vostra música de la manera com millor es pot gaudir: en viu i en directe!

Moltes gràcies a tothom. Una vegada més, des d’Espais Joves podem afirmar que sense vosaltres aquesta activitat no hauria estat possible. És un tòpic però no per això deixa de ser cert. Molta música i que passeu bon estiu!

 

Promotora de la iniciativa 

Raquel/Nippon Time: @rakyuuki (Instagram) Nippon Time (facebook) Raquel Medina (Raky) (facebook) 

Joves i Grups de Música 

Ataraxia: @ataraxia.vocal 

Terra i Sal (Instagram) : @terra.i.sal (Facebook) : Terra i Sal 

Antonio Pujol: @pujolvillegas  

Tebals: @tebals.band 

Resilencehttps://instagram.com/resilenceoficial?igshid=1y0ebv1yw33pr 

Empty Way: @bulbasaurix21 @amorenovalls @johnny_toloco 

Six Doors: @six.doors_official 

Juliet From Indiana:@juliet_from_indiana 

Col·laboradors/es Ludoteca (perfils instagram) 

Mel Bryan @parkensho (instagram) 

Mika Juaneda @mikakatua (instagram) 

Matt  @soymatt_ (instagram) 

Nieves Ruiz @easyroboticsmallorca  (instagram) i facebook: @easyrobotics 

 

Tolo i Laura. Dinamitzador i dinamitzadora de les línies de Música i So i Ludoteca d’Espais Joves.