El passat 1 de juliol , els diferents Espais Joves vam tornar a obrir portes amb la il·lusió de poder retrobar-nos amb tots vosaltre. Això sí: sempre seguint les indicacions sanitàries lligades a aquesta nova normalitat.

Aquesta situació ha coincidit amb una quinzena molt moguda en quant a activitats d’espai de jocs que han fet que la tornada encara fos més animada:

Al dia a dia dels jocs de taula , videojocs i ping-pong que podeu trobar als diferents Espais, s’hi han sumat les dinamitzacions “Espai Monis” liderades per Ali, Alicia, Iris i Álex ; tot i que les que s’han fet de manera on line de la mà de na Marina i en Dani, també han comptat amb participació presencial de joves que han assistit a l’Espai a jugar amb el seu propi ordinador o telèfon mòbil. Un clar exemple de com han canviat les coses però també de com ens hi anem habituat, no trobau?

Totes aquestes activitats del 6 al 17 de juliol han estat emmarcades dins la iniciativa Migjorn Rock: una mostra del talent de grups de joves músics, i jocs de temàtica musical.

Així, a l’espai Migjorn el joc “Furor” va fer honor al seu nom amb 10 joves participants. A l’Espai de Ciutat Antiga vam poder adaptar d’una manera molt divertida el famós challenge “Si cantes, perds” , i el divendres vam tancar una quinzena d’allò més rockera organitzant a l’Espai Llevant unes partides de Guitar Hero: el joc que sembla que mai passa de moda.

I no només l’equip de monitors/es ha preparat totes aquestes activitats, sino que els dimecres 8 i 15 d’aquest mes, na Mika i na Raquel es van encarregar d’organitzar respectivament jocs com “Endevina l’opening d’anime” i un Trivial musical, amb un gran èxit de participació.

Us recordem que les ludoteques de tots els Espais Joves estan obertes cada dia de dilluns a dissabte de 17 a 20:30h i els disssabtes al matí d’11 a 14h. Us esperem amb moltes ganes per oferir-vos un espai segur i al vostre gust.

Moltes gràcies per haver tornat amb aquesta il·lusió i fer possible que la Ludoteca segueixi tan activa com sempre dins aquesta nova normalitat.

Dinamitzadora Ludoteca.