El dissabte  16 de març, des de la línia de ludoteca dels Espais Joves organitzam per quart any consecutiu una nova edició del Videogame Day, una jornada on podreu participar  en la creació, el disseny i el desenvolupament d’un videojoc.

Ho farem durant una jornada intensiva que començarà a les 11 h del matí i acabarà a les 21 h del vespre; això sí, fent totes les pauses necessàries per a dinar, descansar i anar comentant el procés de creació amb la resta de participants.

L´activitat la dirigeix un any més ENTI (Escola de Noves Tecnologies), conjuntament amb la Universitat de Barcelona.

Amb el suport d’aquests professionals realitzareu una Game Jam, en la qual podreu aprendre a dissenyar  i implementar un videojoc en un temps rècord. Treballant per equips, els experts us explicaran com es fan servir diferents motors gràfics (programes) com Scratch, Construct, Unreal Engine, Game Maker o Unity 3D entre d’altres, així com programes complementaris (3DMax, Adobe Photoshop…) que podreu escollir per a realizar el vostre joc.

L’objectiu és que cada equip acabi un joc o un prototip tan complet com sigui possible. Un prototip que respongui a les premisses que es donaran a l’inici de la Game Jam i que són secretes. Posteriorment es valoraran jugabilitat, art, viralitat i el concepte de joc.

Finalment, cada equip defensareu el  vostre prototip i podreu valorar el de la resta de participants.

La jornada es realitzarà a l’Espai Jove Llevant (c. de Pere d’Alcàntara Penya, 10) i us hi podeu inscriure des del web d’Espais Joves, www.espaisjoves.es, o contactant amb la dinamitzadora referent (Laura) al 638429147 o ludoteca@espaisjoves.cat