Segurament, la majoria dels qui esteu llegint aquest article ja coneixeu la famosa plataforma Twitch. Darrerament n’hem parlat molt en els diferents posts de Ludoteca, sobretot perquè aquest fenomen està agafant molta força entre els joves que decideixen connectar la càmera i retransmetre en directe les partides de videojocs als que estan jugant al moment. Tot i que els continguts que podem trobar a la plataforma lila van més enllà de l’univers gamer , de moment són els que hi predominen.

Durant les setmanes de confinament, des de la línia de Ludoteca es va fer una aproximació per conèixer una mica més el funcionament d’aquesta plataforma que està agafant tanta força i que fins i tot a vegades  es converteix en la preferida per sobre de Youtube. I és que això de quedar-nos a casa va fer que aprofitessim més que mai les eines i recursos que teníem per connectar-mos amb el món exterior i amb les nostres amistats, i combinant-ho així amb les nostres aficions.

Des de l’organització de LudoStream (la jornada de jocs en directe via Twitch que es van organitzar diferents streamers amb Espais Joves) vam tenir l’ocasió de conèixer a algunes joves usuàries actives d’aquesta plataforma. Ens vam trobar des de joves que tot just l’estaven començant a fer servir fins a altres amb un cert bagatge i experiència.

En el post d’avui us volem presentar a na Noe i a n’Aina. Dues joves que duen relativament poc temps fent streamings, i que per ara sembla que han arribat per quedar-s’hi:

 

AINA (XXAINA)

Yo soy Aina y me animé a empezar con los streams a finales del mes de mayo.

Mi canal es xxaina (no soy la más original con los nombres) y juego a cosas tranquilitas, además de llevar un club de lectura cada jueves.

 

NOE (AHKRA)

Empecé en Twitch durante la cuarentena porque no tenía nada que hacer en ese momento.

Al principio pensé que a los días me cansaría y al final aquí sigo, gracias a esa plataforma he conocido a gente genial y además estoy conociendo y probando un montón de juegos.

 

Us deixem els enllaços als seus canals per a que pogueu seguir-les i conèixer directament els seus continguts.

Canal de na Noe:  https://www.twitch.tv/ahkra

Canal de n’Aina: https://www.twitch.tv/xxaina