Ja és aquí; ja ha arribat la quarta edició de Game Lovers!

Des de la línia de Ludoteca dels Espais Joves, organitzam una vegada més la festa friki nadalenca per excel·lència amb la idea de celebrar el cap d’any i de fer un petit remember del millor de 2018 quant a activitats, tallers o tornejos que hem anat organitzant i que, podem dir, han estat un èxit.

Per tot això, dia 29 de desembre, a partir de les 17 h, a l’Espai Jove de Llevant ens vestim de gala (que per a nosaltres és vestir de cosplay) per a celebrar la Festa de la Ludoteca. Què hi trobareu? I a què hi podreu participar?

  • Un trivial friki per a demostrar tot el que saps sobre ciència ficció, cultura asiàtica, videojocs, sèries i altres curiositats.
  • T’has perdut els tornejos de jocs de taula que hem anat organitzant durant l’estiu? Ara tens l’oportunitat de demostrar que no tens rival a l’Iron Gamer Express: un torneig de rondes ràpides on trobaràs jocs de tot tipus…
  • Anima’t a provar allò darrer d’Smash Bros competint en un torneig per parelles d´Smash Bros Ultimate
  • Endu-te’n manualitats instantànies fetes per tu en algun dels tallers que també hi trobaràs
 • T’agrada el Rol? Segur que enguany no t’has perdut cap partida dels rols de terror, espionatge, estratègia, fantasia medieval, a què hem jugat cada dissabte, i el dia del  Game Lovers no podem deixar de fer-ho. I si t’ho has perdut, ara tens l’ocasió ideal per a provar què és això del Rol de taula de la mà dels millors màsters que t´ensenyaran a jugar a “Las Crónicas de Midland” i “Arkham Horror”
 • Karaoke friki amb els grans èxits de les millors sèries d’anime… I moltes cançons més, tu tries!
 • … I tantes hores de jocs estan més ben acompanyades amb un berenar de Nadal, al qual et convidam!

Tot això no seria possible sense la implicació de Totoros Mallorca, Nippon Time, Las crónicas de Midland, Qíahn, AERES i molts més joves col·laboradors/res.

Si en voleu més informació podeu enviar un correu a ludoteca@espaisjoves.cat o per whatsapp al 638429147

Us hi esperam dia 22 de desembre!

 

Laura Torrandell, Dinamitzadora Ludoteca