A final del mes d’agost ens espera un dels majors esdeveniments de l’any conduits per tres línies: Arts Escèniques, Manualitats i Ludoteca.

 

L’organització de l’esdeveniment està format per les dinamitzadores referents de cada línia (Aina, Marga, Inés i Laura), juntament amb tres comissions de joves especialitzats en cada un dels centres d’interès amb els que hi treballem.

 

Les comissions de joves organitzadors ja estan formades, i tenen com a objectiu organitzar l’esdeveniment Micro Obert, que tindrà lloc el proper 30 d’agost de 19:00 a 23:00h a l’Espai Jove Migjorn de l’Ajuntament de Palma.

 

1- Comissió d’Arts Escèniques.

Des d’aquí s’organitzarà la participació de joves voluntaris a recitar i/o actuar a un escenari acompanyat única i exclusivament per un micròfon. Son tants els joves que volen participar al Micro Obert, que la comissió s’encarregarà d’organitzar el timing de l’escenari, tot i que es deixarà espai per tal de que els assistents que vulguin participar-hi activament, ho puguin fer.

 

2- Comissió de Ludoteca.

Aquesta comissió s’encarrega d’organitzar i dinamitzar diferents jocs de taula ràpids, perquè els assistents puguin jugar o conèixer els jocs que es poden trobar a qualsevol de les ludoteques dels Espais Joves. A més, comptarem amb un joc de “Pasapalabra” itinerant i un Trivial presentat i dinamitzat des de l´escenari.

 

3- Comissió de Manualitats.

Què seria d’un esdeveniment sense ambientació? I sense “teca”?

Aquí tenim una comissió subdividida en ambientació, on des de principi d’agost els joves aniran preparant la decoració de l’esdeveniment,  i alimentació, on els participants de tallers de cuina, ajudaran als assistents a preparar-se les seves pròpies tapes, amb recomanacions d’algunes receptes ja elaborades, o bé deixan-te dur per la teva creativitat o preferències.

 

Més d’una trentena de joves participen en l’organització de la que serà, sense dubte, la vetllada més oberta a les lletres, les paraules i els missatges amb dos protagonistes: un micro i tu.