Dissabte passat, 18 de març, a l’Espai Jove Llevant vàrem tenir un emocionant horabaixa de videojocs.

Si no ho sabeu, s’hi va dur a terme un torneig d’Smash Bros de la mà d’un jove amb molta d’iniciativa, Fernando Quintero. El naixement del torneig va ser per la seva pasió en els videojocs i perquè des del nostre servei es varen finalitzar els Speed Games: un torneig de jocs ràpids de taula.

Fins a nou participants competiren per a quedar el número u, amb batalles en parelles fins que solament  va quedar un guanyador . Per a premiar els participants hi havia una menció honorífica per al segon i tercer i una copa feta a mà per al primer lloc!

Si no hi vàreu poder assistir i encara en teniu ganes, us en feim un espòiler, n’hi haurà més: un torneig de Fifa’23. Si voleu estar-ne al corrent, no us oblideu de visitar la nostra agenda jove cada mes per a poder inscriure-us-hi.

D’altra banda, si us agraden els videojocs o els jocs de taula, tenim cinc Espais Joves amb ludoteques actualitzades i amb varietat de jocs. També us convidam a poder dur a terme les vostres idees per a organitzar activitats o esdeveniments.