T’acostam a l’univers de Pokémon en línia de la mà de Comunidad Pokémon Baleares.

 

Continuam inventant, adaptant i creant noves activitats en línia, sobretot durant aquestes setmanes de ser a casa, perquè no ens falti entreteniment ni ganes de compartir i passar bones estones.

 

És per això que quan en Toni i n’Adri, organitzadors d’activitats i membres de Comunidad Pokémon Baleares varen fer-nos  una proposta de tallers, tornejos i partides lliures en línia centrades en  la temàtica de Pokémon vàrem estar encantats de poder incloure-les dins l’oferta d’activitats de Ludoteca.

Així, cada dimecres durant els mesos d’abril i maig i entre les 18 h i les 20 h, tenim una cita en línia per a trobar-nos  i provar diferents tipus de jocs i plataformes.

 

Què us hem preparat per a aquest mes d’abril que tot just comença?

Dimecres dia 1: tutorial sobre el simulador Pokémon VGC i partides en línia

Dimecres dia 8: joc de cartes de Pokémon en línia per a PC

Dimecres dia 15: tutorial per a realitzar combats i partides en línia

Dimecres dia 22: trobada Pokémon Showdown i combats aleatoris

Dimecres dia 28: trobada Pokémon Switch + Battle Royale

 

I és que la Comunidad Pokémon Baleares segueix tan activa com abans, i mentre no sigui possible tornar a trobar-nos els dissabtes a l’Espai Jove de Tramuntana, ho seguirem fent per aquests espais virtuals amb les mateixes ganes.

 

Esperem que us agradi la proposta d’activitats d’aquest mes, i si voleu apuntar-vos-hi només heu d’enviar un missatge al número 638 429 147 i us donarem la benvinguda.

Que comenci l’aventura!

 

Laura, Dinamitzadora de Ludoteca