El passat dissabte 30 de gener es va dur a terme la segona edició en línia del torneig de jocs ràpids Iron Gamer. Aquesta edició, prevista per a dur-se a terme de manera presencial, va haver d’adaptar-se a les circumstàncies actuals de tancament dels serveis i de realització de la programació d’activiats 100% en línia 

A partir d’aquest moment, l’equip referent de l’Iron Gamer, amb el suport d’en Julio Espejo, un dels seus organitzadors, ens vàrem posar a treballar per poder fer realitat aquest Iron Gamer, sense moure’ns de casa.  

Els participants,  Luís Martorell, Sergio Villalonga, Neus Mesquida, Margalida i Andrea Sabater, Marc Pérez, Lluís Tur, Mousta Lackhar, Adolfo Vivancos, Aitor Parra, José Andreu i Maria Seguí, es varen enfrontar als diferents reptes i jocs plantejats: resoldre un panell a partir d’una sèrie de pistes, endevinar la cançó que sonava, provar sort amb el famós Battleship i posar a prova la seva memòria en el joc Kiliwakital. 

A més, es va habilitar una sala de la plataforma Zoom destinada que tots els jugadors que es desclassificassin poguessin continuar jugant allà a un Trivial de preguntes i respostes de diferents temàtiques. 

L’equip d’Espais Joves us volem donar les gràcies per haver participat en aquesta edició tan especial de l’Iron Gamer, i esperam que la pròxima pugui ser novament de manera presencial i més enllà de les pantalles.