Per a la recomanació d’aquesta setmana ens hem fixat en una sèrie que demostra que la ficció de terror ni descansa ni passa de moda.

Parlam de la seqüela de La maledicció de Hill House, la qual va triomfar l’any passat.
La sèrie, que du com a títol
La maledicció de Bly Manor, suposa la continuació de Hill House, però com a història independent, i va ser creada per a descobrir-nos una nova història de fantasmes.

Encara que forma part de la continuació de la sèrie original, aquesta ens conta una nova història, amb nous personatges. A més, no hi haurà cap connexió amb la història de Hill House.

Així, a diferència del primer lliurament, aquesta nova història en el fons és una història d’amor, una història romàntica impregnada de misteri i fatalitat, amb emocions increïblement apassionades i relacions LGTB.

Bly Manor tracta sobre estranys, una família que es crea. Totes les persones que habiten Bly Manor provenen d’orígens completament diferents i es coneixen a través de l’amistat, la tensió, el conflicte i l’amor.

La sèrie ens presentarà a una jove mainadera nord-americana que té cura de dos infans, Flora i Milers, que han perdut els seus pares i viuen a la mansió de Bly Manor, a Essex, sota la tutela, des de la distància, del seu oncle Henry. En aquest nou espai la mainadera haurà de conviure amb altres persones del servei, com ara el cuiner, Owen; la jardinera, Jamie, o la majordoma, la senyora Grose…i és possible que amb qualcú més, perquè començarà a veure les figures d’un home i una dona al voltant de la propietat que ningú més sembla notar…

Us convidam a veure-la i a compartir amb nosaltres la vostra opinió a @espaisjovespalma. I, com sempre, a seguir formant part del web lgtbi més pròxim a vosaltres.

Dinamitzador Diversitat