T’agrada jugar? T’agrada el Nadal? Si la resposta és sí, el Game Lovers és perfecte per a tu!  

El Game Lovers és un esdeveniment que té lloc cada any a Espais Joves per a celebrar el Nadal d’una forma diferent: jugant.   

En aquesta edició, que va tenir lloc el passat 29 de desembre a l’Espai Jove Llevant, vàrem tenir tot tipus d’activitats perquè cap dels gairebé 80 joves que hi varen participar es pogués avorrir: jocs de taula, guitar hero, karaoke, just dance, el joc del llop, taller de tote bags i còctels 0,0, un multitudinari torneig d’Smash Bros i la presència dels companys de l’Equip Dinamo, amb els quals també va participar un grup de joves amb jocs de disseny propi.  

A més, vàrem tenir una visita molt especial: el Grinch, que va intentar arruïnar el Game Lovers fent de les seves, però no ho va aconseguir. Tot al contrari, ja que al final va acabar unint-se a la festa!  

Però això no és tot. També va haver-hi un sorteig per a tots aquells que varen aconseguir participar a totes les proves. Els premis varen ser possibles gràcies als nostres patrocinadors @ludiconjuegos @frikers_ i @kaitoshopmallorca, als quals donam les gràcies des d’aquí,  així com també als joves col·laboradors que varen dedicar dos mesos de feina a organitzar i preparar aquesta edició del Game Lovers i durant tot l’horabaixa varen tenir cura que tot sortís perfecte.  

El Game Lovers va ser tot un èxit gràcies a tots els joves que vàreu venir a gaudir i participar als jocs i les activitats.   

Esperam que us ho hagueu passat genial i que torneu l’any que ve amb més ganes de jugar, i als qui no hi vàreu assistir us convidam a participar en la pròxima edició del Game Lovers!