No ens cansam de dir que “tot torna”, però la veritat és que nosaltres, als Espais Joves, ho tocam amb les mans, especialment pel que fa als jocs de taula.

 

Com ja sabeu, a qualsevol dels Espais (Migjorn, Llevant, Litoral, Ciutat Antiga o Tramuntana), hi podem trobar diversitat de jocs de taula, des dels més actuals fins als més clàssics, els de tota la vida.

L’Iron Gamer és un esdeveniment que s’ha duit a terme en dues ocasions i que es basa en un torneig de jocs de taula. En les dues edicions anteriors, els jocs protagonistes han estat Doble, UNO, Sushi Go i Jungle Speed. La diversió estava assegurada, però, encara així, la realitat va superar les expectatives en ambdues edicions.

La digitalització cada dia està més integrada a les nostres vides; als estudis, a la feina, a l’oci; fins i tot a les nostres relacions personals amb les famílies, les parelles, les amistats… Ens agrada, molt, però tal vegada per això, perquè en gaudim cada dia en diferents àmbits de la nostra vida, el retorn de la presència física, del face to face retorna en forma de quedades, de celebracions, i també en format de joc.

Sabeu que ens encanta fer una volta més a tot, i ens agradaria que aquesta tercera edició fos una mica més especial si és possible, tant per a nosaltres com per a vosaltres.

Així que obrim calaixos, armaris i llevam la pols a tots aquells jocs que ens recorden moments únics; són aquells als quals tal vegada fa molt que no jugam, però que ben cert i segur que controlam, perquè els jocs són com anar amb en bicicleta; una vegada que n’hem après, és igual el temps que hagi passat des de la darrera vegada: mai ho oblidarem. Tampoc oblidarem la tercera edició de l’Iron Gamer, amb rondes de cartes amb baralla espanyola i francesa, escacs, dames, dominó… En definitiva, jocs de taula i tradicionals.