Per tercer any consecutiu, celebrem una nova edició del Micro Obert un esdeveniment organitzat des de les línies de Creació Artística i Ludoteca, amb un format d’allò més original que convertirà el pati de l’Espai Jove Migjorn en una terrassa amb actuacions a l’escenari, combinades amb una oferta de jocs de taula. 

A l’escenari podrem gaudir del monòlegs, lectura de relats propis, així com de la interpretació de relats d’altres autors. El rap ens acompanyarà per a començar la segona part de la vetllada on la música agafarà protagonisme amb actuacions en acústic i en un format més íntim. 

A peu d’escenari complementaran la vetallada els jocs de taula dinamitzats per la comissió de joves de Ludoteca amb l’aportació de jocs tan coneguts com el Bang!, Hombre Lobo de Castronegro o la versió LGTBI del popular joc UNO! creat per Gaymers, col·lectiu de joves LGTBIQ+ que també participa de l’activitat. 

Aprofitant l’horari de l’esdeveniment, s’animarà tants als joves organitzadors com al públic assistent a portar el seu propi berenar-sopar per tal de celebrar un petit picnic durant la jornada. 

Aquesta mostra d´activitats, es durà a terme el proper dijous dia 13 d’agost a l’Espai Jove de Migjorn (Es Rafal Vell), en horari de 19h a 22h. L’ aforament serà limitat en motiu de les circumstàncies sanitàries actuals. Per aquesta raó, aquelles persones que no puguin gaudir en directe de l’esdeveniment podran trobar un recull d’imatges i vídeos de les diferents actuacions tant a les xarxes socials del servei de Joventut Espais Joves Palma com a la nostra plana web espaisjoves.es. 

Per ara tenim l’aforament complet, però per més informació sobre plaçes podeu contactar amb Ainoa.