“Soy un youtuber y streamer de esos tan guays que hay ahora, pero sin ser guay, me flipa el anime, llevo muchos años haciendo skate y a veces hago fotillos…vamos: una mezcla de todo lo malo  😉 “

Us acabam de presentar @SoyMatt, un jove de 25 anys que potser us soni d’haver-lo vist en alguns esdeveniments otakus i organitzats per la comunitat friki de Mallorca.

En aquests moments en què tenim més temps per a estar a casa potser heu tingut curiositat per a obrir el vostre propi canal de youtube o de twitch però no sabeu com fer-ho. “Serà molt complicat?”  “No agradaré a ningú?” “Em costarà doblers?”

És per tot això que hem demanat ajuda a en Matt perquè ens il·luminàs una mica i ens ho posàs tot molt més fàcil. I quina millor manera de fer-ho que amb un vídeo dels seus?

Quan visites el seu canal principal  t’hi trobes de tot: des de challenges, videoreaccions a diferents capítols de sèries d’aanime, o videoblogs i petits reportatges d’esdeveniments com el Kodomo No Hi (la celebració japonesa del Dia dels Infants, organitzat a la nostra illa anualment per l’associació Shinigamis de Mallorca) o fins i tot al Saló del Manga de Barcelona.

A més, té el seu propi canal de Twitch on retransmet gairebé a diari i en directe els seus gameplays.

Aquí us mostram alguns dels seus tips per a animar-te a iniciar-te en el món de Youtube i de Twitch. Esperam que us agrad , que li doneu un like, que el compartiu i, sobretot: que estigueu atents/tes als nous continguts que us anirem presentant. 

Dinamitzadora Ludoteca