Avui us volem explicar com podeu aprendre a crear els vostres propis videojocs, com poden ser “Fornite”, “zombis vs plantes” i molt més.

Juga de forma analògica i creativa i posa’ls en pràctica amb la família i els amics.

  • Algú s’ha demanat mai com sorgiren els jocs de taula?

A la fotografia podeu apreciar les restes arqueològiques d’un famós joc de taula popular al llarg de tot l’Imperi romà, ludus latrunculorum o “saltejadors de camins”.

Aquest joc tenia regles i tàctiques a mig camí entre les versions contemporànies del jocs de les dames i els escacs. Quina imaginació, la dels romans!

  • Però… què són els jocs analògics?

Els jocs analògics són aquells que no requereixen ni carregador ni pantalla. Avui, concretament, us volem presentar el món dels jocs digitals clàssics adaptats a la taula.

El gran avantatge dels jocs en aquest format és que els podem crear nosaltres mateixos amb les nostres mans, des de casa. Així, amb molt poc material podem tenir al nostre abast els jocs més coneguts mundialment.

Alguna vegada havíeu pensat que era possible jugar al Clash Royale o a Pokémon amb un tauler i unes fitxes? Us hi atreviu?

Perquè us pugueu inspirar us recomanam el canal de Youtube de Don Vinchi. https://www.youtube.com/playlist?list=PLlswjcS2ExGtTL4bM8TBhS7P6EDNu9RGs

Una servidora ha fet el Pacman que veis al principi de post i no en puc estar més encantada. És apte per a tothom i molt divertit, fins i tot diria que més que el digital, ja que és multijugador i permet les rialles entre companyes i companys.

Pegau-li una ullada i a gaudir.

Som-hi!