Amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones,  l’Ajuntament de Palma ha programat una sèrie d’iniciatives durant el mes de novembre entorn de la violència masclista, en col·laboració amb altres institucions i organitzacions socials i feministes (activitats informatives, formatives, reivindicatives…).

És important saber que no és necessari que es produeixi una agressió física perquè hi hagi un delicte englobat en la conducta de violència cap a les dones.

Per aquest motiu, una vegada més des dels Serveis de Joventut de l’Ajuntament de Palma, posam en marxa la campanya #ElControlNoÉsAmor #vullviurelamorenllibertat.

En què consisteix la campanya?

1- En la recollida de missatges de joves sota el  #ElControlNoÉsAmor #vullviurelamorenllibertat a través de cintes de colors, on els joves reflexionen i transmeten el que per a ells significa viure l’amor en llibertat i les accions i/o actituds que no són pròpies d’amor sinó més aviat de control.

Si no us podeu desplaçar per a fer arribar els vostres missatges, ens els podeu fer arribar a través dels #ElControlNoÉsAmor #vullviurelamorenllibertat #EspaisJoves i el traslladarem mitjançant una cinta.

2- El dissabte 24 de novembre farem una cloenda de la campanya amb una activitat a l’Espai jove Llevant  de les 17 a les 20.30 h, en la qual col·laboren amb nosaltres entitats i grups de joves com Ben Amics, Acció Feminista, Lliga Feminista i més d’una desena de joves actius.

 

Les activitats que es realitzaran seran:

  • xerrada formativa
  • tallers i dinàmiques sobre el 25N
  • exposició dels missatges i de totes les cintes recollides durant la campanya
  • taller de creació de cintes
  • lectura de poemes
  • berenar per als participants

 

Per a més info contactau amb nosaltres:

info@espaisjoves.cat

whatsappexpress 630 877 610