El pròxim 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i, un any més, des d’Espais Joves volem convidar-vos a participar en les diferents activitats, entrevistes i mostres que realitzaran l’equip i les joves de Palma per a gaudir d’un dia tan important.  

 

En aquesta setmana violeta podreu trobar les següents activitats:  

Dia 6 de març començarem la setmana realitzant una customització de roba o bosses amb motius feministes a l’EJ Migjorn; du la teva camiseta o bossa que ja no utilitzis i tindràs una peça única i personal per a commemorar aquest dia, amb pintura i xapes diferents per a donar-li el teu toc personal. El mateix dia podreu trobar a les nostres xarxes socials i al web l’entrevista amb Sílvia O., una jove cantant i dobladora.  

Dia 7 de març es realitzarà un tast de jocs feministes a l’EJ Llevant i des de la ludoteca realitzarem un mural creatiu de dones als jocs: realitzadores, directores, programadores i protagonistes, etc. Podreu col·laborar en la seva creació durant les pròximes setmanes; el trobareu a l’Espai Llevant. El resultat estarà exposat al parc de les Veles el pròxim 11 de març. També tindreu l’entrevista disponible de na Clàudia A. i n’Ariadna N., dues joves participants del grup de música clàssica DoDoFa.  

Dia 8 de març deixarem l’espai per a la manifestació feminista. Us animam, a totes, a participar-hi! També podreu gaudir de l’entrevista de na Mireia S., la jove baixista i cantant del grup Makore.  

Dia 9 de març el cinefòrum es vesteix de violeta per a projectar la pel·lícula Je ne suis pas un homme facile, a l’EJ Migjorn, dirigida per Éléonore Pourriat, en què reflexiona des de la comèdia sobre el món masclista on vivim. El mateix dia podreu escoltar l’entrevista a na Nana, artista plàstica i gràfica.  

Dia 10 de març es realitzarà l’activitat “Rol de rols: desmuntant els estereotips de gènere”a l’EJ Tramuntana, on a través del joc i la interpretació tindrem un espai de debat sobre el gènere i la visió estereotipada que en tenim. Tindreu disponible l’entrevista de na Didi, una jove cantant.   

Per a finalitzar aquesta setmana violeta dia 11 de març tindrem una activitat organitzada per l’Ajuntament de Palma i la participació de Dinamo al parc de les Veles, on podreu trobar un recull de peces musicals, dansa, teatre, poesia i arts plàstiques de les joves de la ciutat. També hi podreu trobar l’entrevista al grup de teatre Companyia Fiblada a les nostres xarxes socials.

Estau atents a les xarxes socials d’Espais Joves i l’Ajuntament de Palma per a veure-hi més activitats del 8M! 😊