La investigació Conectividad social, escolar y familiar y salud mental en la adolescencia y vulnerabilidad en LGBT té com a objectiu entendre com les experiències i vivències en diferents àmbits afecten el benestar dels adolescents del col·lectiu i ajudar a crear futurs protocols integrals per a millorar-ho.  

Aquest estudi, finançat per la Fundació La Caixa i dirigit per Yolanda Pastor Ruiz, professora de Psicologia Social de la Universitat Rey Juan Carlos, compta amb la participació d’un equip de docents de diferents universitats públiques de l’Estat espanyol.  

Per això, si ets una persona amb identitat de gènere diversa o amb una orientació sexual diferent, la teva veu és important per a assolir els objectius que l’estudi es planteja.  

Com participar-hi?  

És fàcil i ràpid! La teva participació implica completar un qüestionari en línia que et suposarà uns 20-30 minuts. Aquí en tens l’enllaç per a començar, així com per a ampliar la informació de l’estudi o contactar amb els seus creadors i creadores: 

-ENLLAÇ-

Enquesta LGTBI

Informació important:  

  • La teva participació és voluntària i pots deixar de participar-hi en qualsevol moment sense conseqüències.  
  • No es demanaran dades que permetin identificar-te. El qüestionari inclou preguntes sobre la teva edat, la identitat de gènere, l’orientació sexual i experiències personals que poden afectar el teu benestar.  
  • En cas que el qüestionari et generi malestar, pots contactar amb fundacions d’ajuda als i a les adolescents, com la Fundació ANAR, o amb recursos relacionats amb la identitat de gènere i l’orientació sexual, com la Línea Arco Iris de la FELGTB (info@felgtbi.org, o al 676 785 830).  

Gràcies per ser tu mateix/ixa i per la teva col·laboració!