Arranca l’Octubre Trans a la ciutat de Palma i volem informar-vos de totes les activitats que es duran a terme des de l’Ajuntament per a commemorar un octubre més la despatologització de les persones transsexuals.

La primera activitat, com ja vàrem avançar, serà als Espais Joves. S’hi projectarà trans*happy, amb Balears Diversa i Chrysallis, el 14 d’octubre a les 17 h.

Dilluns 17, al Centre Flassaders, Balears Diversa organitza una trobada per a crear una bandera col·laborativa, que podreu veure dia 29 a plaça d’Espanya a les 12.30 h. Al mateix centre, dia 19, Isaac Nicolás Magnasco i Ester Moyà, protagonista i directora de Génesis, ens parlaran de la representació i de les vivències trans al món audiovisual.

També dins l’àrea audiovisual, tindreu la projecció d’Una mujer fantástica, al Teatre Mar i Terra, organitzada per Balears Diversa, i el recital Trans*poesia, de Bruno Cimiano, organitzat per Ben Amics, a Can Balaguer.

I, per a acabar, el 5 de novembre, els tallers “Desviades i revolucionàries: història de fanzín queer”, el matí i, l’horabaixa, Fanzín conjunt, ambdós als jardins de La Misericòrdia.

Gràcies a totes les associacions que fan possible visibilitzar les persones transsexuals. Que tingueu un bon Octubre Trans!