Continuam amb les recomanacions del nostre octubre trans. En aquesta ocasió volem destacar una sèrie feta per joves i per a joves. Heu de tenir clar abans de res que qualcunes de les imatges d’aquesta sèrie poden ferir la sensibilitat de l’espectador pel seu contingut. Així doncs, Euphoria és una sèrie de temàtica dramàtica adolescent, creada per Ron Leshem, Daphna Levin i Tmira Yardeni, tot i que es basa en una altra d’origen israelià. Aquesta sèrie va estrenar-se durant l’estiu de 2019 i s’espera una segona temporada els pròxims mesos.

Durant la sèrie podreu anar coneixent el punt de vista de cada un i cada una dels actors i les actrius protagonistes, sense perdre de vista la perspectiva de Rue, la protagonista principal, però amb anotacions que ens ajuden a entendre els motius que duen cadascun dels i les joves a la seva manera d’actuar.

Com anireu veient, tracta temàtiques actuals, problemes d’institut, de consum de substàncies, d’identitat, etc., des d’una perspectiva contemporània, sense tabús i vorejant –i sobrepassant, en algunes ocasions– els límits del que hauria d’estar ben vist.

L’heu vista? Voleu compartir amb nosaltres les vostres opinions? Ens posam, com sempre, a la vostra disposició a la VOSTRA web LGTBI espaionlinelgtbi.com i esperam amb il·lusió les vostres aportacions i/o opinions sobre les recomanacions que anam fent. Ja sabeu que ens podeu etiquetar a @espaisjovespalma.

Dinamitzador Diversitat