Gairebé un centenar de joves varen venir a gaudir d’un dels esdeveniments més reivindicatius de l’any: L’Orgull Jove.  

Aquesta iniciativa és el resultat de la feina feta des del mes d’abril pel grup de joves drags House Of Xkin, juntament amb la resta de joves col·laboradors. Després de mesos de reunions, assaigs i quedades, a la fi vàrem poder gaudir de l’esperada data en què el jovent va poder commemorar l’orgull a través de l’art.  

L’Orgull Jove 2024 va ser una celebració amb una programació diversa que va incloure actuacions musicals i artístiques. Vàrem gaudir de les actuacions musicals d’One More, Känsad i Miv, i els xous de les drags Ruby Anastasia, Saturn, Jess Drag i Tino Moschino, que varen oferir espectacles carregats de missatge. A més, l’esdeveniment va comptar amb una exposició d’obres de diverses artistes: Hanna Drawings, Mona Gross, Pandora, Akane, Nana, Afgzara i Aemeart, que varen exposar les seves obres d’il·lustració, pintura i escultura.  

No només vàrem tenir música i art, sinó que també es va organitzar un taller de tapes dolces i salades, en el qual els assistents varn poder gaudir d’una experiència culinària interactiva.   

Moltes gràcies a tothom per formar part d’aquesta jornada tan especial i, en particular, al grup House Of Xkin per la seva dedicació.   

I tu? També vols organitzar una activitat o esdeveniment? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com fer-ho! La teva participació és essencial per a continuar creant espais inclusius i dinàmics per a tot el jovent.