La següent recomanació del nostre octubreTRANS no és altra que la novel·la gràfica Transito, escrita per Ian Bermúdez i il·lustrada per David Cantero, de la qual s’ha fet una edició en castellà i una altra en català.

Transito parla del fet de ser TRANS i de la multitud de possibilitats que hi ha en aquest camí, en definitiva de poder ser trans de la manera que cadascú vulgui recercant per damunt de tot la felicitat. Això unit a l’edició tipus còmic ens proporciona nous i variats referents trans.

Parlam d’una novel·la que ens convida a reflexionar des de la ficció de l’experiència de l’autor, permetent d’aquesta manera incorporar un seguit de personatges que escenifiquen les múltiples possibilitats de viure el gènere i la sexualitat, la diversitat dels cossos que poden existir més enllà del prehistòric home-dona.

Què us ha semblat? Pensau que és un bon exemple per a visibilitzar un col·lectiu tan maltractat al llarg del temps? Estau atentes i atents a les publicacions que anam afegint al vostre web LGTBI de referència espaionlinelgtbi.com i no dubteu de compartir amb nosaltres les vostres opinions, dubtes i/o suggeriments a través de les xarxes etiquetant @espaisjovespalma.

Dinamitzador Diversitat