Avui volem recomanar una pel·lícula que va aixecar molta polèmica pels comentaris de les protagonistes del film sobre el seu director. No obstant això, La vida de Adèle, no passa desapercebuda per la història d’amor lèsbic que ens explica.

La trama ens parla de n’Adèle, una jove de 15 anys que viu aliena a l’homosexualitat fins que coneix n’Emma. A través d’aquesta aventura, n’Adèle transita cap a la maduresa en un entorn on no s’acaba d’entendre la seva orientació sexual.

Així, el descobriment de la seva sexualitat i els problemes que impliquen les seves decisions afectaran la protagonista i canviaran la seva vida, però la química amb n’Emma l’ajudarà a superar tots els obstacles que van interferint en el seu camí cap a la felicitat.

No us perdeu aquest film que, en la nostra opinió, és una proposta interessant sobre el descobriment de la sexualitat i la dificultat que pot suposar madurar i convertir-te en adulta en una societat que no acaba d’entendre gaire bé per què ets com ets.

Si ja l’heu vista, no dubteu A compartir amb nosaltres la vostra opinió. Creis què és una bona recomanació per al web o, per contra, els clixés observats al llarg de la pel·lícula la fan enrevessada i poc recomanable? Ja sabeu que podeu seguir totes les novetats a espaionlinelgtbi.com o compartir les vostres opinions amb nosaltres a @espaisjovespalma.

Dinamitzador Diversitat