Avui prepararem un plat principal molt gustós i complet. Farem un risotto d’arròs roig amb fruita seca i verdures. Utilitzarem verdures verdes de temporada: mongetes tendres fines i pebres verds.

Per a completar el nostre plat amb la part proteica utilitzarem crema d’ametles i avellanes senceres.

L’arròs roig té una textura molt agradable, de la que podrem gaudir amb les verdures i les avellanes; tot un plaer per al nostre paladar què farà volar la nostra imaginació!

 

Ingredients (per a 2-3 persones):

1 tassó d’arròs roig

100 g de mongetes tendres fins

100 g de pebres verds

1 ceba

3 branquetes de julivert

200 ml de crema d’ametla

1 grapat avellanes

2 tassons d’aigua

OLI D’OLIVA VERGE

Sal

Pebre bo

 

 

Torram les avellanes a la paella uns 3-5 minuts.

Picam la verdura i el julivert .

Posam al foc la ceba, el pebre verd, els fesols tendres, el julivert, una culleradeta de sal i una altra de pebre bo aproximadament 8 minuts.

Hi afegim l’arròs i ho removem.

Hi afegim 2 tassons d’aigua (la mesura per a l’arròs roig seria de 3 d’aigua per 1 d’arròs: n’hi posarem 2 d’aigua i 1 de crema d’ametla) i deixam que es faci 20-25 minuts. Passat aquest temps hi afegim el tassó de crema d’ametla amb les avellanes, ho removem bé, i ho deixam reposar 5 minuts a foc lent.

Ho emplatam decorant amb unes avellanes i unes fulletes de julivert.