Na Carolina Porquer i na Clara Artigues són dues joves que ballen diferents estils de ball urbà i aquest estiu s’han proposat conèixer gent nova i divertir-se a través del ball, mentre ensenyen afro fusió, introducció al breakdance i hip hop a tots i totes les joves interessats/ades aprendre. El seu lema és “Vine, mou-te i prova, la qüestió és passar-t’ho bé i aprendre durant aquest estiu”.  

Si t’agrada l’idea de conèixer gent nova que comparteix la mateixa passió pel ball que tu, et pots apuntar als workshops que ens tenen preparats durant els mesos de juliol i d’agost. 

El mes de juliol les podràs trobar el dilluns 27 a l’Espai Jove Migjorn de 19 a 21 h i el dimarts 28 a l’Espai Jove Llevant de 19 a 21 h. 

Mentre que el mes d’agost les trobaràs a l’Espai Jove Migjorn el dilluns 24 i a l’Espai Jove Llevant el dimarts 25 de 19 a 21 h. 

Recorda que cal inscripció prèvia i per a apuntar-te o per demanar més informació, només t’has de posar en contacte amb na Gene, dinamitzadora d’Art en Moviment, al 630 78 65 91.